Nieuws

Betalen bij Kompas Outdoor World kan nu ook met de VVV-Cadeaubon

Sinds enige tijd is het bij Kompas Outdoor World mogelijk om te betalen met de Cadeaubon(nen) van de VVV, voorheen de Irischeque. Ook heeft Kompas Outdoor World een eigen Cadeaucard die in onze winkel besteed kan worden.


Kompas Outdoor world maakt de zool op maat

In de winter was u het al van ons gewend maar, we hebben nu ook speciaal voor wandelschoenen zolen die op maat gemaakt worden. Via het Bootdoc fitting systeem worden de zolen naar uw voeten gevormd. We hebben drie verschillende modellen voor wandelschoenen. De prijs van de verschillende modellen zijn: €29,95 €34,95 en €39,95. In de winkel in Heerhugowaard vertellen wij u er graag meer over.


Nieuw! Nu ook collectie fietskleding 

Op onze 1e verdieping in Heerhugowaard hebben wij naast een grote The North Face ‘shop in shop’ ruimte gecreëerd voor een nieuwe, interessante collectie fietskleding. Een bezoek aan deze afdeling is een goed begin voor een comfortabele fietstocht, maar ook meerdaagse fietsvakanties inclusief tent behoren tot de mogelijkheden. U vindt op deze afdeling naast de kledingcollectie ook fietstassen en accessoires van de gerenommeerde merken.Golfschoenen, Golftassen, Golftrolleys en nog meer Golf.

Achter in onze winkel hebben wij een grote afdeling met golfartikelen nu tegen zeer scherpe prijzen. Uiteraard is er altijd zeer deskundig personeel aanwezig wat u graag helpt bij uw keuze.


Nieuwe cadeaucards

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Vanaf heden bij Kompas Outdoor World verkrijgbaar: De Kompas Outdoor World Cadeaucard. De nieuwe Cadeaucard is een card ter grote van een pinpas waar door de koper een zelf gekozen bedrag opgezet kan worden. De ontvanger van de card kan online zijn saldo bekijken en hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. De Cadeaucard zit in een fraai vormgegeven doosje en wordt feestelijk ingepakt en is daarom leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen.