Over ons

Kompas Outdoor World is een sportieve beleefwinkel van 3500m2 verkoopvloeroppervlakte gevestigd op het bedrijventerrein Zandhorst I in Heerhugowaard.

Ons assortiment kenmerkt zich door het grote aantal topmerken. Iedere liefhebber  van sportieve outdoor activiteiten heeft een ruime keuze in schoenen, kleding en outdoor hardwaren.
Kompas Outdoor World is al sinds 26 maart 1990 een begrip in de regio Noord-Holland.
We zijn dé specialist in uitrusting voor één- of meerdaagse wandeltochten, bergbeklimmen en ‘via ferrata ‘, trektochten in alle uithoeken van de wereld en natuurlijk alle  wintersportactiviteiten.
In 2010 is Kompas Outdoor World gestart als specialist in hoogwaardige golfuitrusting in nauwe samenwerking met de Golfbaan Sluispolder in Alkmaar/ Bergen NH.
In 2012 hebben we ons assortiment voor fiets-trektochten zeer sterk uitgebreid, waardoor  u zich volledig kunt laten adviseren over uw fietsuitrusting.
Dit jaar 2013 hebben wij de het rugzakken assortiment nog verder uitgebreid. Met alle topmerken hebben wij de meeste maar ook de meest verschillende rugzakken van Nederland in onze winkel.

Ons verkoopteam bestaat uit 20 verkopers die voor u klaar staan om u antwoord te geven op uw vragen over de meest uiteenlopende sportieve outdoor activiteiten.
Ons verkoopteam  heeft 5 gecertificeerde wintersport specialisten, 4 voetzool specialisten, 2 gediplomeerde skileraren en 2 PGA Holland Golfprofessionals.

Specialisme is alleen mogelijk door te blijven investeren in scholing.