Verzendkosten / verzending

Bezorging

Wij hebben alle artikelen echt op voorraad. Indien wij uw betaling voor 17:30 binnen hebben heeft u de volgende dag uw bestelling in huis/ afleveradres. (maandag t/m vrijdag)
Wij leveren via DHL pakketdiensten. Uw bestelling verzenden wij verzekerd en er moet voor getekend worden. Wij sturen de avond voor de bezorging u een Track and Trace code zodat u kan zien waar uw pakket zich bevind.
Pakketten worden bij uw afwezigheid bij buren aangeboden. Bij ontvangst van een buurman staat dit genoteerd bij de Track and Trace.

Bezorgkosten

Bestellingen via onze webshop vanuit Nederland van boven de €100,- berekenen wij geen verzendkosten. Onder de €100,- zijn de verzend/administratie kosten €4,95.
Vanuit België zijn online bestellingen van boven de €100,- vrij van verzendkosten. Onder de €100,- zijn de verzend/administratie kosten €7,95
Andere landen zijn op aanvraag.

Woont u in de omgeving van Heerhugowaard is er een grote kans dat het pakket dezelfde dag nog bezorgd wordt.

Wij zijn van maandag t/m woensdag van 09:00 t/m 18:00, donderdag en vrijdag 09:00 t/m 21:00, zaterdag van 09:00 t/m 17:00 en zondag van 12:00 tot 16:00  telefonisch te bereiken op 072-5714342
Het is ook mogelijk 24/7 gebruik maken van ons contactformulier.
Of een mail te sturen naar support@kompasoutdoor.nl

Retourneren

Voor artikelen die u in onze webwinkel koopt, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen, daarna is de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag u de artikelen zonder opgaaf van reden retourneren en krijgt u uw geld terug, indien:
• het artikel in originele staat is;
• het artikel in de originele verpakking zit;
• de originele aankoop bon is bijgevoegd;
• de zending voldoende gefrankeerd is.
Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het artikel is gebruikt en/of is beschadigd.
Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, ongeacht de reden van het retourneren.

Retourneren is niet mogelijk voor artikelen:

  • Die duidelijk naar de persoonlijke wensen van de klant zijn aangepast