Wintersport

Kompas Outdoor World is dé Wintersportspecialist van Noord Holland

Als Erkend Wintersportspecialist met maar liefst 4 gediplomeerde Wintersportspecialisten en 1 skileraar bent u bij Kompas Outdoor World verzekerd van het beste advies voor uw ski-, snowboard- en langlaufactiviteiten. Daarnaast bezitten wij over een eigen werkplaats met high-end machines van Wintersteiger, waar wij elk jaar weer vele duizenden ski’s en snowboards voorzien van een kwalitatief hoogstaande service- en/of reparatiebeurt.


Ski’s en snowboards.

Om de juiste ski's  / snowboard voor u te kunnen vinden zijn vele factoren van belang, waaronder ski-niveau, snelheid, gewicht, voorkeur voor piste of diepe poedersneeuw, liever als boarder in het snowpark springen etc. Om erachter te komen welke ski/snowboard het beste bij u past, bent u bij 1 van onze 4 gediplomeerde Wintersportspecialisten in goede handen. Zij weten door opleiding en eigen ervaring het juiste advies te geven, zodat u onbezorgd op reis kunt en optimaal kunt genieten van uw wintersportvakantie!

Merken:
Ski’s: Elan, Atomic, Salomon, K2, Blizzard, Volkl, Nordica.
Snowboards: K2, Flow, Atomic, Salomon,
Langlauf: Salomon en Alpina


Ski- en Snowboardschoenen.

Een goed pasvorm is een van de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten bij het kiezen van ski- en snowboardschoenen. Daarnaast is de juiste flexibiliteit een zeer bepalende factor bij uw keuze. Onze ruime voorraad schoenen biedt voldoende keus en over goed advies hoeft u zeker niet te twijfelen. Van schoenen voor beginners tot en met schoenen voor de technisch zeer begaafde wintersporters: bij ons bent u op het juiste adres!

Ook het “Tuning for your feet” – concept is bij ons een alledaags gebruik, waardoor wij in staat zijn uw skischoenen nog beter te laten voelen en waar nodig aan te passen aan uw voet. Dit kan zijn middels goede inlegzolen, uitdeuken/oprekken van de schoen op pijnlijke drukpunten, of zelfs middels een Custom Fit binnenschoen, welke volledig naar de vorm van uw voet geproduceerd wordt.

Kortom: het beste advies in combinatie met maatwerk zorgt voor skischoenen die zitten zoals u nooit eerder heeft ervaren!   

Merken:
Skischoenen: Salomon, Tecnica, Atomic, Nordica, Alpina, Dalbello
Snowboardschoenen: K2, Flow, Atomic.

Inlegzolen:  Superfeet, BootDoc, Mysole.
Custom Fit binnenschoenen: BootDoc.

Op maat gemaakt:
Daleboot

Accessoires

Om uw uitrusting compleet te maken kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor diverse accessoires. Te denken valt o.a. aan wax, ski- of snowboardhoes, schoenentas, skistokken, protectiematerialen (rug, knie, enkel, elleboog), ski- en snowboardsokken, etc.


Langlauf

Langlaufen wordt onder de Nederlandse wintersporters een steeds populairdere activiteit. Als één van de weinige in Nederland heeft Kompas Outdoor World een ruim assortiment langlauf-ski's en toebehoren, zowel voor ski's van de klassieke stijl, als ook die van de nieuwe stijl (schaatstechniek). Uiteraard krijgt u bij uw bezoek een passend advies over de juiste ski, de juiste lengte, bijbehorende bindingen en stokken, en evt de juiste wax. Vanzelfsprekend worden de bindingen kosteloos voor u op de juiste wijze gemonteerd.

Ook voor langlauf-kleding kunt u uitstekend bij ons terecht.

Merken:
Ski's. schoenen, stokken: Salomon, Alpina
Kleding: Odlo, Craft